Gå til hovedindholdet
Aula_close Layer 1

via App

Når du bruger Aula via app'en, giver det visse fordele i forhold til at logge på:

1. Du kan få telefonen til at logge på med ansigtsgodkendelse eller touch (det er hurtigere)

2. Med ansigtsgodkendelse eller touch, er du automatisk logget på med to-faktor-login (du kan læse beskeder med følsomt indhold)

Nedenstående billede viser den øverste del af Aula app'en.

- På den blå bjælke kan du se et lille billede af dit barn/dine børn. Hvis du har flere børn, kan du vælge hvem du vil se aula for.

- Lige under den blå bjælke findes en lineal med forskellige muligheder. Her kan du bl.a. trykke dig ind på ugeplan og elevplan fra meebook. (ved elevplan linkes du videre til meebook)

Aula app